Over Jaderoller.nl

Als Natural Health & Beauty Passionista heb ik altijd een zwak voor (gezonde) dingen die goed zijn voor zowel de binnen- als de buitenkant.

Ik vind het belangrijk om m’n huid goed te houden en daarom volgde ik een aantal jaren geleden een workshop over natuurlijke facelift waarin het behandelen van de huid met een Jade Guashasteen aan bod kwam. Heerlijk om met de steen mijn huid te verwennen. Ik merkte dat mijn doorbloeding en daardoor mijn hele huid verbeterde.

acupressuurpuntenJe gezicht bestaat uit  acupressuur-punten die in verband staan met organen en hormonen. Het dagelijks masseren (met je handen), schrapen (met de guasha-steen) of rollen (met de Jaderoller) heeft allerlei voordelen voor je gezondheid en huid die je hier op de site kunt lezen.

Ik vond het jammer dat de Jadesteen als beautytool nauwelijks bekend is in Nederland en daar wilde ik verandering in brengen. Ik ben in 2014 met deze webshop gestart en ontzettend blij en dankbaar dat iedereen nu kennis kan maken met de mooie werking van Jade.
En ik hoop dat jij net zo veel genoegen schept uit het dagelijks rollen als ik (en inmiddels velen met mij) en dat je de verbeteringen in je huid gaat zien!

Zelf gebruik ik eenmaal per week de Guasha Massage Steen, die je over je gezicht schraapt voor een diepere werking, en dagelijks de Jaderoller.

Veel plezier & Keep on Rollin’!

Debbie van Weelden
Co-founder Jaderoller.nl
& founder | skincareformulator Loïs Lee Pure Skinfood

Comments are closed.

In verband met vakantie is de Jaderoller alleen te bestellen via Loislee.nl. Bestel direct hier Sluiten