Q&A

Q: Mijn Jaderoller ziet er anders uit als op het plaatje. Hoe kan dat?
A: Jade is een edelsteen en een natuurproduct en wordt met de hand geslepen. De kleur en vorm kunnen afwijken, geen enkele Jaderoller is hetzelfde.
Q: Mijn Jaderoller maakt een piepend geluid tijdens het rollen. Is ie stuk?
A: Wanneer de Jaderoller zo’n geluid maakt, betekent dit niet dat ie kapot is. Het is het metaal dat tegen de steen aan komt. Je kunt een paar druppels olie druppelen op de punten waar het metaal in de steen gaat en dan snel heen en weer op je hand rollen.

Q: Mijn Jaderoller wordt wat vies bij de metaal-aanhechting. Wat kan ik doen?
A: Je kunt voorzichtig de steen uit het metaal halen om hem te reinigen. Niet te hard aan het metaal trekken, want dan kan het afbreken. Let op: Gebruik nooit chemische reinigingsmiddelen, hierdoor kan de Jade beschadigen.

Q: Wat is het verschil tussen groene en zwarte Jade?
A: De werking van de rollers is hetzelfde. Aan edelstenen worden bepaalde eigenschappen toegeschreven. Groene Jade is de meestvoorkomende Jade en staat voor harmonie en evenwicht.  Zwart staat voor bescherming, kracht en zelfcontrole. 

Q: Mijn Jaderoller rolt moeilijk, wat kan ik doen?
A: De roller zit waarschijnlijk te strak in het metaal. Je kunt met een tangetje de metalen pootjes een klein beetje uit elkaar trekken. Wel voorzichtig, want anders breekt het metaal misschien af.  

Q: Ik heb mijn Jaderoller ontvangen, maar de roller is er vanaf, wat kan ik doen?
A: Hoewel de Jaderollers vóór verzending altijd grondig gecontroleerd worden en goed verpakt, wordt er tijdens de verzending nog wel eens ruw omgegaan met de pakketjes. Hierdoor kan de roller loslaten. Niet leuk, maar er is een oplossing! 🙂 Door wat secondelijm te druppelen in het metaal en deze weer op de roller te drukken.

Comments are closed.

In verband met vakantie is de Jaderoller alleen te bestellen via Loislee.nl. Bestel direct hier Sluiten